Til hovedinnhold

I dag får du bedre Galaxy S

Oppdatert; Samsung lanserte denne oppdateringen første gang den 15.10.2010, men den ble trukket tilbake etter kort tid, trolig på grunn av feil.
Nå gjør selskapet et nytt forsøk og denne gangen skal programvaren være stabil.
Etter lang tids venting har Samsung endelig sluppet nyeste versjon av operativsystemet i Galaxy S. Dette er en anbefalt oppgradering som alle eiere av telefonen bør gjøre.

Vi testet Galaxy S i juli og ga telefonen vår beste karakter og beskrivelsen "den heftigste telefonen på det norske markedet nå". Med det nye operativsystemet Android 2.2 "Froyo" får telefonen flere nye funksjoner. Blant de viktigste nyhetene i denne utgaven er:

 • Bedre Flash
  Du får nye versjon 10.1 av Flash som benytter maskinvareakselerasjon for åfå bedre flyt og et jevnere bilde når du spiller eller ser på video. Det skal også være lagt til støtte for å gjøre bevegelser med flere fingre (multitouch).
   
 • Automatisk oppdatering av apps
  Og en ny utgave av Android Market
 • Zoom ut fra startskjerm
  I stedet for å bla frem og tilbake mellom hver startskjerm, kan du nå dra fingrene mot hverandre for å zoome ut og se alle startskjermene på en gang.
   
 • Lås orientering
  Nå kan du låse orienteringen til skjermen i vannrett eller loddrett posisjon direkte fra notifikasjonslinjen.
 • Spesialtegn på tastaturet
  I stedet for å måtte klikke frem et eget tastatur for å skrive spesielle bokstaver, kan du nå bare holde inne en vanlig bokstav og få frem en liste med symboler der.
   
 • Kontakter
  Google Groups ligger nå under kontakter.
 • Swype
  Kommer i norsk versjon.
   

Se hele listen med forbedringer hos BriefMobile

Oppgraderingen vil også fikse en del mindre feil og vansker med telefonen. Telefonen har tidligere vært plaget med en stygg feil i synkroniseringsprogramvaren, og den amerikanske utgaven har fått pepper for dårlig GPS-mottak. Dette skal nå være løst.
På videoen nedenfor kan du se hvordan telefonen er å bruke etter oppgraderingen.

Oppdateringen skal være tilgjengelig for Galaxy S-eiere i Norge, Sverige og Danmark. For å installere programvaren plugger du telefonen til datamaskinen og starter synkronseringsprogramvaren Kies.
Du kan også laste ned oppdateringer direkte via Samsungs hjemmesider

NB: Til å begynne med er kun Galaxy S-telefoner uten operatørlås som kan oppgraderes. Oppgraderingen til operatørlåste modeller av Galaxy S kommer løpende den neste måneden. Nye Galaxy S som selges i butikk vil ha Android 2.2.
PS: Du kan vinne to Galaxy S i vår konkurranse.

Mer om
annonse