Tek.no

Nyhet

Lill-Babs blir mobil-modell

Den svenske artisten blir ambassadør for Doro.

Vegard Haugen
6 Nov 2012 06:02

Barbro "Lill-Babs" Svendsson har inngått en avtale med eldremobilprodusent Doro om å være deres ambassadør i Sverige, Danmark og Norge. Dette kommer frem i en pressemelding fra Doro.

I første omgang går samarbeidet ut på at telefonen Doro PhoneEasy 615 blir lansert i Lill-Babs-utgave. Det betyr imidlertid ikke noe mer enn at den er lilla i stedet for svart, hvit eller rød.

– Lill-Babs passer perfekt som vår ambassadør. Hun er selve bildet på en aktiv og nysgjerrig person midt i målgruppen vår. Det er en feiloppfatning at alle som passerer pensjonsalderen automatisk begynner å roe ned tempoet. For å innse det er det nok å se på Lill-Babs, sier salgssjef Kent Antonsen, i Doro.

Sangerinnen selv skryter også av sin nye samarbeidspartner:

– Jeg vil fortsette med musikken så lenge jeg kan. En mobiltelefon er unnværlig når man er så mye på farten som jeg er. Doros telefoner er lette å bruke, har bra lyd, og enkle og tydelige funksjoner. Det gjør kontakten med fans, nære og kjære mye lettere, sier Lill-Babs.

En ordinær Doro PhoneEasy 615 koster ifølge Prisguide fra rundt 1200 kroner. Lill-Babs-versjonen har en veiledende pris på 1900 kroner, men den eneste forskjellen er altså at den er lilla. Salgssjefen til Doro påpekter imidlertid at kundene har etterlyst flere farger enn svart og hvit.

Les også: Test av Doro PhoneEasy 615

(Kilder: Pressemelding)

annonse

Les også