Motorola utsetter lansering av brettemobilen Razr

I november viste Motorola frem sin første brettbare mobil – helt enkelt kalt Razr. I motsetning til Samsungs brettbare mobil Galaxy Fold, brettes den horisontalt i stedet for vertikalt, noe som gjør den betydelig mindre å ha i lommen.

Planen var at Razr skulle slippes i utvalgte markeder i desember, med trolig større utrulling i januar. Nå melder imidlertid selskapet at forhåndsbestillingen av mobilen har måttet bli utsatt.

Produserer flere enheter til lansering

Motorola hevder hardnakket at forsinkelsen ikke skyldes produksjonsproblemer eller andre feil, slik Samsung opplevde med Galaxy Fold, men heller at mobilen er så populær. De sier nemlig at på grunn av «uovertruffen interesse» rundt mobilen har de sett uventet høy etterspørsel.

Les også
Klappmobilen er tilbake - vi har prøvd

– Vi har valgt å justere Razrs forhåndssalg og lansering for å treffe brukernes krav. Vi jobber for å ha et riktig antall enheter ved lansering slik at så mange brukere skal få tilgang, sier Motorola i en pressemelding.

Selv om det kanskje ikke kan kalles direkte produksjonsproblemer, virker det i hvert fall som at produksjonslinjene til Motorola muligens ikke var helt klare for lansering likevel.

Til tross for den forsinkede lanseringen sier selskapet at det ikke skal påvirke tilgjengeligheten av mobilen når den først kommer i salg.

Vi vet fortsatt ikke nøyaktig hva den norske prisen på Motorola Razr vil bli, men i Europa er prisen satt til 1599 euro. Eller rundt regnet 16.100 kroner med dagens kurs (merk: ikke norsk pris, kun omregning). Det er svært mye for en telefon som ikke har den beste maskinvaren du kan få tak i, men formfaktoren er i hvert fall veldig unik.

annonse