Nyhet

Smalt fra Siemens

Siemens lanserte nylig to lavpris-modeller, blant dem CC75 som vi tidligere har fortalt om. Den andre modellen, CF110, er i likhet med CC75 kun utstyrt med det enkleste av funksjoner, og er rettet mot de av oss som ikke har behov for stort mer enn å ringe og sende tekstmeldinger.

Slank og elegant

I pressemeldingen som følger med CF110 hevder Siemens at det ofte er de små tingene i livet som er de vakreste. Her står designet i høysetet, og mobiltelefonen er en elegant, liten og slank modell med skyvbart tastatur og sølvfarget overflate.

CF110 har en størrelse på 83 x 45 x 18 millimeter og veier 76,5 gram. Dette gjør den til en av de tynneste slider-modellene på markedet i dag. Det ser likevel ut til at verken skjerm eller taster har tatt skade av dette. Tastene ser store og brukervennlige ut, og skjermen har fått god plass.

Skjermen er av typen TFT med en oppløsning på 130 x 130 punkter og en fargedybde på 65.536 farger. Dette er det samme som vi finner hos Siemens SL65, og selv om oppløsningen er noe lav er skjermen av brukbar kvalitet i forhold til at CF110 er en lavprismodell.

Spesifikasjonsmessig har ikke CF110 så mye å by på. Mobilen har verken kamera, mp3-spiller eller radio. Det er heller ikke lagt til støtte for blåtann eller infrarød-port.

Mobilen mangler Java MIDP 2.0 som er mer eller mindre standard i dagens telefoner, og har kun støtte for versjon 1.0. CF110 har GRPS og MMS-muligheter og kommer forhåndsinstallert med et par spill, kalender og et innebygd minne på 1,5 MB. Telefonen er også utstyrt med trippelbånd slik at du kan bruke den i det nordamerikanske mobilnettet.

Siemens CF110 vil gjøres tilgjengelig for salg i løpet av fjerde kvartal i år.

(Kilde: Siemens)

Les også
Tradisjonell Samsung
Les også
Design fra Siemens
Les også
C75: Billig design fra Siemens
annonse