Tek.no

Nyhet

Skype kommer med videotelefoni

22 Juli 2005 08:00
annonse

Videotelefoni har vært savnet av Skypes brukere over lengre tid, men nå kan det se ut til at ønskene vil bli oppfylt. Direktør og gründer Niklas Zennström demonstrerte nemlig denne uken en intern betautgave av Skype som har støtte for videotelefoni. Demonstrasjonen skjedde under en konferanse ved Stanford University, og ble gjort fra Zennströms kontor i Estland.

I juni meldte vi om et gratis tilleggsprogram som gjør det mulig å bruke videotelefoni via Skype. At videotelefoni nå blir integrert i Skype, vil gjøre flere oppmerksomme på at det faktisk tilbys og dermed forhåpentligvis skaffe flere kunder.

Skype er et meget populært program som gjør det mulig å ringe gratis til andre brukere av programmet. Riktignok må man betale for å ringe til fast- og mobiltelefoner, men kostnadene er mye lavere enn ved bruk av vanlig telefon. I tillegg til dette er det mulig å bruke Skype til å sende lynmeldinger, akkurat som for eksempel MSN Messenger. Skype har over 44 millioner registrerte medlemmer, et tall som vokser med rundt 150.000 hver dag.

Det er ikke kjent når Skype med videotelefoni kommer.

Kilder: News.com

Les også
Videotelefoni for Skype
Les også
Yahoo vil konkurrere med Skype
Les også
SkypeIn i Norge legger ned
Les også
Ring til Skype-brukere
annonse

Les også