Til hovedinnhold

Ny gullmobil fra Motorola

Når Motorola lager nye telefoner i Razr-serien er designen satt i høysetet. Produsenten har de siste årene knyttet kontakt med en rekke kjente designere for å lage spesialversjoner av de slanke modellene sine.

Vi har tidligere sett forskjellige versjoner av blant annet Razr V3i, som både har kommet i rosa versjon og en eksklusiv Dolce & Gabbana-utgave i gull. Krzr ble lansert i en versjon som kunne få frem julestemningen, mens Maxx V6 kom ut i en spenstig Ferrari-utgave.

Siste skudd fra Motorolas motehagle er nok en gullversjon. Denne gangen av V3xx. Den bærer imidlertid ikke Dolce & Gabbana-stempelet, slik som den tidligere gullmodellen, men vil nok likevel kunne falle i smak hos fiffen

Razr V3xx Gold lanseres i første omgang eksklusivt i operatøren At & T Wireless sitt nettverk. For å få tak i et eksemplar av telefonen må du ut med $100, som tilsvarer litt over 600 norske kroner. Dette forutsetter at du binder deg til AT & T Wireless i en toårsperiode.

AT & T Wireless opererer ikke i Norge, så du kan verken kjøpe eller bruke gullversjonen av V3xx her i landet. Foreløpig.

(Kilder: Infosync, Gizmodo)

annonse