Tek.no

Nyhet

Nå kan du bestille Creative Zen 32 GB

Marius Valle
19 Des 2007 10:15

Nå kan du straks kjøpe Creative Zen med 32 GB. Spilleren er knøttliten, og størrelsen på det innebygde minnet er rekordstort.

Til forskjell fra andre spillere med samme kapasitet, har Zen flashminne og ikke harddisk. Dette gjør at spilleren bruker forholdsvis lite strøm og er liten.

8000 sanger

Zen 32 GB har plass til over 8000 sanger i grei kvalitet, og kan spille musikk i 25 timer på én opplading. Fremsiden til spilleren er like stor som et vanlig kredittkort, og vekten er 65 gram.

Zen har en 320 x 240 pikslers 2,5 tommers fargeskjerm, og kan vise video i DivX-, XviD- og WMV-formatene.

Dersom du syns 32 GB er litt snaut kan du bygge ut minnet med SDHC-minnekort. Disse minnekortene får du i dag i størrelser på 8 GB for rundt 500 kroner. Over nyttår kommer de første SDHC-minnekortene med 32 GB kapasitet i salg. Det betyr at Creative Zen kan bygges ut til 64 GB.

Langt fra billig

Hva disse minnekortene vil koste er foreløpig ikke sikkert, men spesielt billig blir de neppe. Og med tanke på at Creative Zen 32 GB koster 3247 kroner - før toll og moms - kan dette fort bli en dyr affære. Spilleren sendes nemlig direkte fra Creative i Nederland.

Zen 32 GB kan bestilles fra Creative i dag, men sendes ikke ut før 21. desember. I skrivende stund har ingen norske nettbutikker lagerført den nye spilleren.

Vil du vite mer?

(Kilder: Creative.com)

Les også
Creative planlegger designspiller
Les også
Motorola lanserer lomme-TV
Les også
Sandisk Sansa View får 32 GB
Les også
Ny minispiller fra Creative
Les også
Creative Zen Stone Plus
Les også
Nå får du kjøpt den lille med 4 GB
Les også
Widescreen og 160 GB i lommen
Les også
Lille Zen får masse minne
Les også
Har du en iPod eller iPhone?
annonse

Les også