LG G Pro 2 lanseres neste uke i Sør-Korea

Kan bli en «brettmobil» med seks tommers skjerm.

Forrige uke skrev vi at LG offisielt har bekreftet at deres nye LG G Pro 2-modell skal være underveis. Nå skal også lanseringsdatoen være klar, skriver PhoneArena.com.

Ifølge nettstedet, som siterer koreanske ZDNet, vil telefonen bli introdusert i Sør-Korea den 13. februar, altså torsdag neste uke.

LG har sendt ut invitasjoner til lanseringen, som vil bli avholdt i LGs hovedkvarter i Seoul i Sør-Korea. I invitasjonen står det «Knock-knock knockin' on», som antagelig peker på LGs funksjon for å banke to ganger på skjermen for å låse opp telefonen. Denne funksjonen ble introdusert med LG G2-modellen, og vil antagelig også komme i LG G Pro 2.

Denne invitasjonen er sendt ut til journalister i Sør-Korea.Foto: ZD Net Korea

Seks-tommers skjerm?

Vi har tidligere skrevet at LG G Pro 2 vil komme med en 5,5-tommers skjerm, men ifølge PhoneArena går det rykter om at den vil være utstyrt med en skjerm på hele 6 tommer – noe som plasserer den i brettmobil/phablet-kategorien.

LG G Pro 2 skal heller ikke være en direkte etterfølger til dagens G2-modell. I stedet vil det komme en LG G3-modell til høsten, skriver ZDNet Korea.

LG G Pro 2 vil ha en skjermoppløsning på 1080 x 1920 punkter, altså Full HD, mens LG G3 ventes å komme med en skjermoppløsning på 1440 x 2560 punkter (QHD).

Ifølge ryktene skal LG G Pro 2 komme med en Snapdragon 800-systembrikke, 3G RAM og et 13 megapiksel kamera. Det skal være støtte for videoopptak i 4K-oppløsning, ifølge PhoneArena. LG har for øvrig selv annonsert at kameraet i LG G Pro 2 vil ha optisk bildestabilisator.

Vi regner med å få se mer til G Pro 2 på Mobile World Congress, som går av stabelen i Barcelona i slutten av februar. Vi er selvfølgelig tilstede der.

PS! Det har vært litt navneforvirring rundt denne telefonen, som tidligere også er blitt omtalt som LG G2 Pro. Det er LG G Pro 2 som er det riktige navnet.

Les også vår test av den bøyde mobilen LG G Flex »

(Kilder: PhoneArena.com, ZDNet, Pocket-Lint)

Les også
Er dette LGs neste toppmodell?
Les også
Vi har prøvd LGs monstermobil
Les også
LG G Flex: Vi har testet fremtidsmobilen LG G Flex
Les også
LG G2 Pro lanseres i februar
Les også
– To nye ha på-dingser fra LG i februar
annonse