Tek.no

Nyhet

Spanderer gratis mobilt bredbånd på danskene

Telenor mener de har bedre datadekning enn konkurrentene.

22 Mar 2014 07:00

Telenor i Danmark sender ut gratis SIM-kort med 200 MB inkludert til alle som ønsker det. Det skriver Computerworld.dk.

Årsaken er at Telenor mener de har den beste datadekningen i Danmark. En analyse gjort av Teknologisk institutt i Danmark, bestilt av Telenor, viser at Telenors nettverk gir en bedre brukeropplevelse enn konkurrentenes nettverk.

Marek Slacik, administrerende direktør i Telenor Danmark.Foto: Telenor

Fra og med torsdag denne uken kunne dansker som ønsket å teste ut nettverket registrere seg på en nettside, og få et SIM-kort i posten, eller gå til en forhandler for å hente kortet selv. Man trenger ikke å være Telenor-kunde, og det skal ikke være noen forpliktelser.

– Vi er så overbeviste om kvaliteten på vårt nettverk, at vi gjerne vil invitere alle til selv å oppleve det, sier Marec Slacik, sjef for Telenor i Danmark.

Ikke aktuelt i Norge

Telenor er i full sving med å oppgradere sine 4G-nett i Norge, men informasjonssjef Anders Krokan sier til Mobilen.no at de ikke har planer om å tilby det samme i Norge.

– Vi vil alltid lære av våre kollegaer i andre land, og siden vi setter vår ære i å ha det beste mobilnettet, er det interessant med tiltak som gjør at flere får oppleve dekningsopplevelsen vår. Men pr. nå får jeg nøye meg med å si at vi synes ideen er interessant, men at vi ikke har planer om å gjøre det samme i Norge, sier Krokan.

Les også: Telenor åpner 4G på 1000 nye steder og Bedre 4G-dekning fra NetCom

(Kilde: Computerworld.dk)

Les også
HTC One (M8) er blitt enda litt smartere
Les også
Slik får du lynraskt mobilnett på Ullevaal Stadion
annonse

Les også