Til hovedinnhold

Fail-app for å slå i hjel tid

Hvis du har lite å gjøre mens du venter på at tiden skal gå er denne applikasjonen midt i blinken.

Skaperne bak denne applikasjonen fant ut at deres venner og familie brukte hele 76 prosent av tiden deres på nettet til å se på morsomme bilder og folk som gjorde dumme ting. De fleste kjenner seg nok igjen i hvor lett det er å bli sittende å se på en side bare for å bli fascinert over hvor mye rart folk finner på.

Humor i fokus

Nå er det kommet en applikasjon til Windows Phone 7 som heter Fail++. Denne gir deg tilgang til seks ulike sider hvor det flust av morsomme bilder og merkelige hendelser. Dette er sider som FailBlog, There i fixed it, Win Blog og lignende. Alle er sider hvor du kan se folks rare påfunn, og er et utmerket tidsfordriv hvis du sitter på toget, bussen eller bare har noen minutter å slå i hjel.

Når du starter opp applikasjonen får du en liste med sider å velge mellom, og denne vil også møte deg neste gang du slår på applikasjonen så du kan se de siste bildene som er lagt ut. Fail++ har også en innebygd avstemning så du kan si hva du mener om den, og hvis tilbakemeldingene er gode vil applikasjonen få flere nettsider å velge mellom.

Du får også tre kategorier å velge mellom, og disse er nye, populære og tilfeldige. Da får du opp de bildene og sakene som er mest aktuelle for den kategorien du har valgt. Fail++ er gratis og kan lastes ned her.

(Kilde: wmpoweruser.com)

Mer om
annonse