– iPhone 5 kommer i slutten av september

AT&T-ansatt røper lanseringsdato.

I fire år på rad har mobiloperatøren AT&T, den første mobiloperatøren som solgte iPhone i USA, kun hatt fire såkalte begivenhets-blackouter. Blackoutene har vært to uker hvor ingen av de ansatte får lov til å ta ferie, og samtlige har skjedd i forbindelse med Apples iPhone-lanseringer.

Nå har en AT&T-ansatt røpet datoen til det som blir den femte blackouten, melder teknologi-bloggen Gizmodo.

Senere enn antatt

Ifølge en e-post Gizmodo skal ha fått fra en AT&T-ansatt, vil årets blackout-periode være i de to siste ukene i september.

- Jeg er en AT&T-ansatt, og sjefen min har akkurat annonsert at ferieønsker for slutten av september vil bli avvist, grunnet en "begivenhets-blackout". Historisk sett har dette kun skjedd ved iPhone-lanseringer.", står det skrevet i e-posten.

Her er e-posten Gizmodo fikk tilsendt.

Motstridende informasjon

Tidligere rykter har også meldt om en september-lansering, men de har vært mer sikre på en lansering i midten av måneden. Blant annet forteller en kilde at AT&T skal ha sendt ut en mail til sine ansatte, hvor de sto at de måtte være forberedt på økt datatrafikk i midten av september.

Apple nevner også september i sin siste kvartalsrapport, som sier at vi kan forvente "framtidig produksjonsovergang" i september. Akkurat når i september står det imidlertid ikke noe om.

Les også: Slik skal konkurrentene stoppe iPhone 5 i september

(Kilder:Gizmodo)

Mer om
annonse