NyhetDenne app-en gir deg svarene

HowStuffWorks gir deg svarene

Er du av den nysgjerrige typen er dette definitivt applikasjonen for deg.

Har du noen gang lurt på hvor mye kraft det er i et hvithaibitt? eller hvilke atleter som lever lengst? Da er applikasjonen HowStuffWorks absolutt noe for deg.

Fullt av fakta

Her får du tilgang til en haug med podcaster hvor de blant annet diskuterer disse temaene, og alt annet mellom himmel og jord. Du kan også lese historier og fakta bak alt fra edderkopper til fyrverkeri. I tillegg får du tilgang til en egen faktadel som gir deg tilfeldige fakta du antageligvis ikke visste.

En annen funksjon er sitatfunksjonen. Her får du tilfeldige sitater fra mange kjente og ikke fullt så kjente personer som har lirt av seg et godt sitat en gang i tiden. Du kan også søke opp de temaene du ønsker å vite mer om.

Bra tidsfordriv

HowStuffWorks er på engelsk så det forutsetter at du er noe opplyst på språkfronten, men for de fleste skal ikke dette være noe problem. Vi syns dette var en morsom og interessant applikasjon som gir deg masse informasjon både via lyd og tekst. Podcastene varer i tre kvarter og kan være god underholdning på bussen eller toget.

Applikasjonen er oversiktlig og det er lett å finne fram til det man er interessert i. HowStuffWorks kommer til Android, iPhone, iPod Touch, iPad og kan lastes ned fra Android Market eller App Store helt gratis.

Les også
Parkeringsapp erstatter parkeringslapp
Les også
Her har du fem nyttige apps
Les også
7 mill. daglige nedlastinger fra Ovi Store
Les også
Denne forbedrer batterilevetiden
Les også
Google+ godkjent for iPhone
Les også
Android 3.2 gir bedre apps
Les også
Den beste nettleseren til Android?
Les også
SwiftKey X til både mobil og nettbrett
Les også
Fail-app for å slå i hjel tid
Les også
Microsoft investerer i Waze
annonse