Nyhet

Sharkoon har sluppet sin nye og funksjonsrike spillmus

Skiller SGH1 er på vei til butikkene.

Da vi var på årets Computex-messe tidlig i sommer besøkte vi tyske Sharkoon på et lite hotellrom i Taipei sentrum. Der fikk vi et lite glimt av høstens nyheter, og en av disse nyhetene var Skiller: Sharkoons nye undermerke for spillutstyr.

Og da fikk vi også se datamusa Skiller SGM1, med valgfri lyssetting, innebygd minne for forskjellige spillprofiler og seks firegrams lodd som kan fjernes for å få ned musevekta.

Det gjør at musa kan veie som lite som 106 gram eller så mye som 130 gram.

Skiller SGM1 som sett på Computex.

Nå er denne datamusa plutselig offisiell og på vei inn til en rekke databutikker, da til en pris i underkant av fem hundrelapper.

Med tanke på at vi her snakker om en datamus utstyrt med en PixArt PMW3336-sensor med 10 800 DPI, 12 programmerbare musetaster og 4-veis rullehjul, er det i hvert fall ikke prislappen som burde skremme noen fra et kjøp.

Nøyaktig hvor mye mus du får for pengene med dette produktet skal vi vente med å uttale oss om til vi eventuelt får produktet inn til test, men av det vi husker fra besøket hos Sharkoon er ikke dette galt.

Men så var altså det en tidlig produksjonsenhet som i teorien kan ha hatt bedre kvalitet enn det ferdige produktet. Som sagt, vi får se.

Vil du ikke vente?
Sjekk ut sommerens stortest av spillmus >>>

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Beste spillmus: Vi har funnet den aller beste spillmusen på markedet.
Les også
Med en VR-sekk tar du hele datamaskinen på ryggen
Les også
Vi har ventet på Zotacs vifteløse boks
Les også
Sharkoon lanserer komplett gaming-utstyr til en drøy tusenlapp
Les også
Spillmus på budsjett: Du trenger ikke dyrt utstyr for å eie den digitale slagmarken
annonse