Til hovedinnhold

Kjent ryktemaker legger inn årene

@evleaks har lekket mange av de viktigste mobilene.

Twitter-kontoen @evleaks har nærmest blitt fast inventar i spaltene hos teknomedier verden rundt. Årsaken er de mange og til dels svært treffsikre spådommene i forkant av lanseringer. Den tidligere journalisten Evan Blass stod bak kontoen, og i dag annonserte han at kontoen legges ned etter to års aktivitet.

Les også: Her er iPhone 6-ryktene

Underves har Blass lekket en rekke modeller fra alle de store mobilprodusentene. Spesielt har han terget på seg HTC ved flere anledninger, og i mai i år svarte HTCs produktsjef i USA på en av @evleaks Twitter-meldinger. Det så slik ut:

sitat"@evleaks it's up your butt— Leigh Momii (@jetleigh) 6. mai 2014"

En stor andel av ryktene vi har skrevet om de siste årene har vært fulgt av bilder med @evleaks etter hvert kjente vannmerke. Han terget spesielt på seg HTC, etter å ha postet bilder av både forrige og nyeste utgave HTC One før deres respektive lanseringer.

Ryktemakeren har også vært relativt treffsikker for Apple-produkter, og nye Lumia-varianter fra Nokia, for å nevne noe.

Han har imidlertid gått på en smell her og der. Etter å ha publisert en ekstrem spesifikasjonsliste for ryktemodellen HTC Volantis måtte Blass trekke påstandene. Ifølge en av Blass' senere Twitter-meldinger skal informasjonen ha stammet fra en fjortenåring som utga seg for å være Google-ansatt. HTC Volantis er imidlertid fortsatt på ryktebørsen, og det spekuleres i at dette kan være neste Nexus-nettbrett ut.

Les også: HTC gjør seg klar til å lansere Nexus 7

(Kilde: @evleaks via phonearena.com)

annonse