Nyhet

Samsung vil skrelle Apple i retten

Vil stoppe salget av iPhone 4S i to nye land.

Nå er det alvor. Patentstriden har blitt til Patentkrigen. Apple har yppet seg, og til og med fått haltet salget av Samsung Galaxy Tab i noen markeder, men nå slår sørkoreanerne tilbake med full kraft.

Dagen etter lanseringen av iPhone 4S ba Samsung om midlertidig forføyning i Frankrike og Italia, noe som - hvis de får medhold - vil hindre salget av Apple-telefonen inntil en rettsak er avgjort. Nå skjer det samme i Australia og Japan, ifølge en pressemelding fra Samsung.

Les også: Samsung blir stoppet igjen

Her er patentkravene som den sørkoreanske produsenten vil skrelle Apple med i retten:

Patentkrav i Japan:

1) Et HSPA-patent som omhandler en metode for å bestemme nivået for energiforbruk ved dataoverføring.

2) Tre patenter som omhandler brukergrensesnitt som er nødvendige for å vise informasjon på skjermen, spesifikt brukergrensesnitt relatert til "flight mode"-ikonet; tilpasning av en smart mobils startside; og for å navigere i programmer som er kategorisert i en trådstruktur (i en appstore).

Patentkrav i Australia:

1) Metode og anordning for å overføre og ta imot datapakker gjennom å bruke forhåndsdefinerte lengdeindikatorer i et mobilsystem (WCDMA).

2) Metode og anordning for dataoverføring i et mobilsystem som støtter forbedret HSPA.

3) Metode og anordning for å overføre og ta imot data med høy pålitelighet i et mobilsystem med støtte for overføring av datapakker (HSPA).

Les mer: Samsung vil stoppe salget av iPhone 4S

Les også
Samsung blir stoppet igjen
Les også
– Samsung eier iPhone-antennen
Les også
Samsung vil stoppe iPhone 4S
Les også
Samsung vil stoppe både iPhone og iPad
annonse