Til hovedinnhold

Microsoft lager tastatur for iOS og Android

Og dropper likeså greit Windows-tasten.

Microsoft

For et par uker siden presenterte Logitech sitt nye Bluetooth-tastatur, som kan brukes med inntil tre enheter samtidig. Nå annonserer Microsoft at de jobber med et tilsvarende tastatur, der man har en bryter for å bytte mellom for eksempel nettbrett og mobiltelefon.

At Microsoft produserer eksternt utstyr er ikke noen nyhet, ei heller at produktet har støtte for konkurrerende operativsystemer som iOS og Android. Men denne gangen har de faktisk valgt å fjerne den historiske Windows-tasten, og heller gjort rom for Apples CMD-tast!

Uvanlig trekk fra Microsoft

I tillegg til CMD-tasten har de også funnet rom til en Android-knapp, som sender deg til startsiden på Android-enheten din. Ifølge The Verge skal dette tastaturet være det eneste fra Microsoft som ikke har den tradisjonelle Windows-tasten.

Tastaturet vil for øvrig ha et oppladbart batteri som skal vare i opptil seks måneder. 10 minutter med opplading skal være nok for en hel dags bruk. Tastaturet, som har blitt døpt «Universal Mobile Keyboard», vil lanseres i løpet av oktober til en pris på rundt 80 dollar.

Lurer du på hvorfor Apple byttet ut eplet?
Kommando-tasten fikk nytt ikon inspirert av nordiske veiskilt »

(Kilde: The Verge)

Mer om
annonse