Nyhet

SteelSeries lanserer «kompromissløs» mus for spillerne

«Rival 100» skal slå konkurrentene på det meste, ifølge produsenten selv.

Det pågår stadig en intens konkurranse blant utstyrsprodusentene om å blidgjøre PC-spillerne, og nå stiller danske SteelSeries med et nytt produkt de håper skal gjøre nettopp det. «Rival 100» er navnet på selskapets nye spillmus, som skal være utviklet i samarbeid med proffe spillere.

Rival 100 er en optisk mus som blant annet skal by på en nyutviklet sensor kalt «3059-SS», som ifølge SteelSeries gir musen den beste sporingspresisjonen i sin prisklasse, med «ekte» 1:1-nøyaktighet.

Lav løfteavstand

For å tjene spillerne har musen også lav løfteavstand. Løfteavstand vil si hvor høyt du må løfte musen før den slutter å spore bevegelsene, og jo lavere denne er, jo lettere er det å for eksempel holde siktet stabilt i skytespill når du flytter musen.

SteelSeries Rival 100. Foto: SteelSeries

SteelSeries opplyser ikke om akkurat hva løfteavstanden ligger på, kun at den er «optimalt lav», og at den ikke har gått på bekostning av sporingspresisjonen, slik som ofte er tilfellet med spillmus.

På den rent tekniske siden har musen ellers en oppløsning som kan justeres opp til maksimalt 4000 DPI i åtte trinn, og en akselerasjon på 20g.

Koster 399 kroner

Rival 100 har videre seks programmérbare knapper og gummiert grep for god ergonomi under hektiske spilløkter. Knappene skal holde til 30 millioner klikk. I likhet med andre SteelSeries-produkter er også justérbare, fargede lys på plass.

Musen kan kjøpes fra SteelSeries nå, og prisen ligger på 399 norske kroner. Mer informasjon om den nye spillmusen finner du på produktsiden.

SteelSeries slapp også en ganske unik spillmus:
Dette er «fade skin»-musen for Counter-Strike-fansen »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Razer Mamba: Denne spillmusen er helt drøy
Les også
Counter Strike-fans betaler tusenvis av kroner for virtuelle «fade-skins» - nå har de en spillmus som matcher
Les også
Her er musen for deg som stadig er på farten
annonse