Tek.no

Nyhet

Her er første titt på Netflix' nye Marvel-serie

Superhelt blir privatdetektiv i Jessica Jones.

Netflix
11 Sept 2015 16:50

Tidligere i år debuterte første sesong av serien Daredevil på Netflix. Den er basert på Marvel-superhelten ved samme navn, og er den første av flere Netflix-serier basert på helter fra det populære tegneserieuniverset.

Møt Jessica Jones

Nå har vi fått et lite glimt av serie nummer to, Jessica Jones. Her følger vi en kvinne ved navn Jessica Jones, som egentlig er en superhelt, men som ifølge The Daily Dot har bestemt seg for å leve et mer anonymt liv som privatdetektiv i stedet.

Det nye livet blir neppe særlig stille og rolig. Her er traileren, som ikke egentlig røper spesielt mye mer enn hva slags stil Netflix planlegger:

Seriestart i november

Jessica Jones skal lanseres 20. november i år, og som vanlig hos Netflix vil alle episodene slippes samtidig. Det er totalt 13 av dem.

Det er Krysten Ritter som spiller Jones, mens Mike Colter har fått rollen som kjærlighetsinteressen hennes, Luke Cage. David Tennant spiller skurken Kilgrave.

Luke Cage får forøvrig sin egen serie til neste år. Det gjør også en superhelt ved navn Iron Fist. Daredevil får også en sesong nummer to, og alle heltene vil så samles i en miniserie ved navn Defenders.

Netflix får stadig flere spennende serier
Men Top Gear-gutta klarte de ikke å signere »

(Kilde: The Daily Dot)

Les også
Disse nye seriene og sesongene kan du se på Netflix i år
annonse