Tek.no

Nyhet

Slik ødelegger du en Samsung Galaxy Note 5

Putt inn pennen feil vei.

25 Aug 2015 12:49

Samsung lanserte nylig to splitter nye gigantmobiler - Galaxy S6 Edge+ og Galaxy Note 5 - hvorav bare den første vil komme til det norske markedet. Det er kanskje like greit.

Nå har nemlig flere nettsteder varslet at Galaxy Note 5 blir ødelagt hvis man putter inn den medfølgende pennen inn feil vei, skriver The Verge.

Ødelegger pen-deteksjon

Telefonen blir ikke helt ødelagt hvis man putter pennen inn feil vei, men alle som har prøvd forteller at penn-deteksjonen i telefonen blir permanent ødelagt. Det vil altså si at mobilen ikke merker at du tar pennen ut, eller når du prøver å tegne på en slukket skjerm.

Jepp, sånn skal det gjøres! Foto: Espen Irwing Swang, Tek.no

Pennen, kalt S-Pen, er den aller største forskjellen mellom selskapets nye gigant-mobiler, og kom i år i en ny utgave med klikke-knapp på enden. I tidligere modeller, slik som Galaxy Note 4, var pennen formet slik at det var omtrent umulig å putte den inn feil vei. Det er ikke tilfelle i Galaxy Note 5, hvor pennen har samme tykkelse hele veien.

Under kan du se en video fra Android Police hvor pennen faktisk setter seg fast:

Denne feilen rammer altså bare de som putter Samsung-pennen inn i Galaxy Note 5-en feil vei. Her i Norge vil nok det være forsvinnende få, ettersom telefonen ikke vil komme til det europeiske markedet. Samsung skal nemlig ha sagt at europeere ikke er interessert i å styre telefonen sin med en penn.

Ikke alle er enige i den vurderingen, og har startet en underskriftskampanje for å få Galaxy Note 5 til Europa.

Her i Norge må vi heller nøye oss med Samsungs andre store telefon, Galaxy S6 Edge+.

(Kilde: The Verge, Android Police)

annonse

Les også