Til hovedinnhold

Mobiltelefonen reddet livet til 24-åringen

Kulen ødela dekselet, og kunne drept eieren.

Fresno Police Department

For tre måneder siden kunne vi fortelle om en iPhone 5C som reddet livet til en heldig stakkar, da han ble beskutt med hagle.

Nå har enda en mobiltelefon blitt kåret til dagens helt, forteller PhoneArena. En 24 år gammel student ved California State University, Fresno, skal etter sigende ha vært på vei hjem til leiligheten sin rundt kl. 11 på kvelden. Så dukket en raner opp.

Raneren forsøkte å stjele den bærbare datamaskinen hans, men den ikke navngitte studenten ga seg ikke uten kamp. Dermed ble et skudd avfyrt mot 24-åringen, men uten å skade ham. Det eneste som ble skadet, var iPhone 5S-en hans, og dekselet rundt den. På bildet øverst i saken kan du tydelig se sporet der kulen traff telefonen.

Det var ved dette universitetet i California at hendelsen skjedde. Foto: Wikimedia

Sluttet på universitetet etter hendelsen

Studenten har sluttet ved universitetet etter hendelsen, høyst sannsynlig på grunn av at raneren fortsatt går fri. Romkameraten til ransofferet sa ifølge NBC at han virket tydelig berørt av hendelsen:

– Buksene hans var opprevet, og han viste meg iPhonen sin. Da så jeg at kulen helt tydelig hadde truffet den. Den reddet virkelig livet hans.

Sulten på flere mobilbeskytningshistorier?
HTC lager også «skuddsikre» mobiler »

(Kilde: PhoneArena, NBC)

annonse