Tek.no

Nyhet

Sett sammen ditt eget abonnement

Vegard Haugen
24 Mar 2009 12:00

forum.mobilen.no/forum/index.phpHvis ikke en eneste norsk lavprisoperatør i løpet av året tilbyr noe lignende det Telia gjør i Danmark med abonnementet Flex, må det rett og slett være fordi det er for godt til å være sant. Ideen er nemlig genial; Du får selv velge hvor mange taletimer du behøver, hvor mange SMS- og MMS du vil ha, og hvor mye datatrafikk du ønsker å bruke, og deretter blir månedsprisen din utregnet.

Treffer du godt på ditt eget ringemønster, er Telia Flex det desidert billigste abonnementet for danske kunder, ifølge Mobilsiden.dk. Årsaken er selvsagt at du kan skreddersy ditt abonnement, slik at du får lave priser på det du bruker mest, og høyere priser på det du ikke bruker så ofte. Overforbruk takseres med standardpriser, men du kan justere din egen månedspris for hver måned om ønskelig.

Sjekk selv hva månedsprisen din ville blitt med Telia Flex (i danske kroner), og jamfør med de norske abonnementene via Ringepriser. Synes du dette er en god idé for norske operatører? Diskuter i forumet.

Les også
Skreddersydd vs. pakkepris
Les også
De beste billigabonnementene
Les også
De beste ungdomsabonnementene
Les også
De beste pakkeprisabonnementene
Les også
Kaos for deg som mobilbruker
Les også
Vil dataprisene endres i løpet av døgnet?
Les også
Prisen på Iphone - del II
Les også
Barablu beholder summetonen
Les også
Nytt abonnement fra Talkmore
Les også
- Bytt abonnement nå!
Les også
Saksøker operatør for høy dataregning
Les også
Liten tro på Ludo Mobil
Les også
Djuice satser på lavpris
Les også
Her får du det billigste kontantkortet
annonse

Les også