Til hovedinnhold

Sett sammen ditt eget abonnement

forum.mobilen.no/forum/index.phpHvis ikke en eneste norsk lavprisoperatør i løpet av året tilbyr noe lignende det Telia gjør i Danmark med abonnementet Flex, må det rett og slett være fordi det er for godt til å være sant. Ideen er nemlig genial; Du får selv velge hvor mange taletimer du behøver, hvor mange SMS- og MMS du vil ha, og hvor mye datatrafikk du ønsker å bruke, og deretter blir månedsprisen din utregnet.

Treffer du godt på ditt eget ringemønster, er Telia Flex det desidert billigste abonnementet for danske kunder, ifølge Mobilsiden.dk. Årsaken er selvsagt at du kan skreddersy ditt abonnement, slik at du får lave priser på det du bruker mest, og høyere priser på det du ikke bruker så ofte. Overforbruk takseres med standardpriser, men du kan justere din egen månedspris for hver måned om ønskelig.

Sjekk selv hva månedsprisen din ville blitt med Telia Flex (i danske kroner), og jamfør med de norske abonnementene via Ringepriser. Synes du dette er en god idé for norske operatører? Diskuter i forumet.

Mer om
annonse