Til hovedinnhold

Ny norsk musikkbutikk på nett

De to selskapene skal selge musikkfiler uten kopisperrer til PC-er, Mac og mobiltelefoner, og åpner den nye butikken rundt jul.

- Platekompaniet er fremst på salg av musikk i Norge, de har en unik forståelse av det norske platemarkedet, og de har lenge drevet nettbutikk. De er den perfekte samarbeidspartner for oss, og sammen er jeg sikker på at vi skal lage en suveren digital musikkbutikk, sier Tor Arne Fosser, leder av Djuice, i en pressemelding.


Djuice-leder Tor Arne Fosser skryter av samarbeidspartner Platekompaniet.
Telenor-selskapet relanserte sin egen digitale musikkbutikk under Bylarm i 2006, men deres butikk har kun vært tilgjengelig for Telenor-kunder. Den nye nedlastingsbutikken vil bli åoen for alle, og uten kopisperrer kan du enkelt flytte din kjøpte musikk mellom de ulike dingsene dine.
- Det skal være enkelt for kundene både å kjøpe og spille av musikken - enten de er på farta eller sitter hjemme foran datamaskinen. Djuice har etablert en av de ledende nedlastingstjenestene for salg av musikk her til lands. Nå vil vi være med på å ta dette et stort steg videre. Vi skal ha et bredt utvalg, og som vanlig vil vi ha et ekstra sterkt fokus på norsk musikk. Vi håper musikkbutikken blir det ultimate vinduet for lokale artister, debutanter så vel som etablerte navn, sier Espen Lauritzen i Platekompaniet.

Mer om
annonse