Tek.no

Nyhet

For deg som trenger ekstra beskyttelse

Boblbee lanserer fotobager.

26 Mar 2012 04:25

Bagprodusenten Boblbee er kjent for å lage ryggsekker som skal tåle en trøkk. Blant produktene man kan kjøpe er ryggsekker med karbonplater, som skal sørge for at bagen skal tåle enhver påkjenning den blir utsatt for. I tillegg er sekkene konstruert for å beskytte ryggen til brukeren, om man for eksempel skulle være uheldig å velte på sykkel.

Les også: Tre raske fra Think Tank

Nå har imidlertid produsenten lansert en rekke modeller, som er rettet mot de fotointeresserte. Den nye serien, med navnet "ProCam series", er tre nye modeller i størrelser fra de som bare vil ta med seg kameraet, til de som har litt mer utstyr å bære på.

Den største modellen, ProCam 500XT, er fotobagen for den som trenger god plass til fotoustyr, og som har en aktiv livstil. Det er tydelig at produsenten legger fokuset sitt på aktive mennesker, og nevner spesielt actionfotografer som en målgruppe for sine produkter. ProCam 500XT leveres med ekstra padding som skal absorbere slag og sjokk, i tillegg til en plate som skal gi bedre beskyttelse for brukeren og utstyret.

Les også: Nye fotobager fra Lowepro

Vil man heller ha en litt lettere og mindre sekk, kan man velge ProCam 500 S (sport). Denne sekken innehar de samme funksjonene som 500 XT, men er mindre i størrelse. Er man av den urbane typen kan man gå for det siste produktet i serien, HipCam PK.

PK står for "Parkour", noe som sier litt om hva slags brukere produsenten mynter dette produktet mot. Denne fotobagen bæres rundt hoftene, og er beregnet for de som trenger lite plass til utstyr og litt mer bevegelsesfrihet enn hva en sekk gir.

Les også: For deg som er retrobevisst

I tillegg til produktene i ProCam-serien, har også Boblbee lansert et tilleggsinnlegg til sin serie "Double Decker". Denne bagen var opprinnelig designet for dykkere. Denne bagen er designet for å holde på plass, samt beskytte viktig utstyr under harde påkjenninger. Samtidig med sin dreining mot fotobransjen leveres altså disse bagene nå med innmat for fotoutstyr. Også her kan man velge mellom forskjellige størrelser, som strekker seg fra 40 til 190 liter.

ProCam 500XT har en veiledende pris på ca 3200 norske kroner, mens 500 S koster rundt 3000 norske kroner, om man regner om prisene på produsentens hjemmeside fra britiske pund. Prisen på HipCam PK er foreløpig ikke kjent, da dette produktet ikke finnes i den europeiske nettbutikken til produsenten. Boblbee Double Decker har imidlertid en nettpris på 448 britiske pund, eller ca 4000 norske kroner.

Kilde: www.boblbee.com

Les også
Ta bilder i de rette øyeblikkene
Les også
Julegavetips: Til fotografen som har alt
Les også
Nye fotobager til jul?
annonse