Til hovedinnhold

Klart for årets nerdefest

Mange nerder fryktet i fjor at den årlige databegivenheten The Gathering ikke ville gå av stabelen i år. Det ble heftig diskutert hvorvidt arrangementet skal være momsbelagt eller ikke, men regjeringen slo til slutt fast at arrangementet er å regne for kultur.

Filmvisning og spillkonkurranser

Det er derfor med stor glede at arrangørene nå melder at de er godt i gang med planene for årets datafest. I år har de store planer om både å kjøre konkurranser, premiere på piratdokumentaren "Urospredere", foredrag og en rekke overraskelser lover arrangørene.

- The Gathering er et sted hvor alle datainteresserte, programmerere og spillentusiaster føler seg hjemme. Det er noe eget ved et slikt fellesskap, og har du først vært på The Gathering blir påsken aldri den samme uten. Stemningen og miljøet er helt unikt. Her finner du både unge og gamle med samme interesser, side om side, skriver de i pressemelding.

Vil lodde ut billetter

Billettsalget starter 3. februar, men arrangørene velger å gjøre salget mest mulig rettferdig. Om du ønsker å delta på begivenheten kan du derfor registrere deg allerede nå. Blant de interesserte vil det foretas en tilfeldig loddtrekning om hvem som kan kjøpe billetter. De som trekkes ut vil få beskjed når de kan kjøpe billetter. Prisen på årets samling blir 779 kroner per billett inkludert avgifter.
Det er 17 år siden The Gathering ble arrangert første gang, og det forventes at over 5000 dataglade nok en gang vil ta turen opp til Vikingskipet på Hamar i påsken. Du kan lese mer om påmelding og informasjon om arrangementet på gathering.org.

Mer om
annonse