Til hovedinnhold

Lekker TV fra Philips

– DesignLine er skapt som et møbel.

Philips

I fjor lanserte Philips et par stilsikre TV-er i den nye DesignLine-serien, og selskapet fortsetter den estetisk bevisste satsingen i år. Ifølge Philips selv er DesignLine skapt som et møbel, det vil si at TV-ene skal passe inn i stua – både rent praktisk og utseendemessig.

Mens 2011 bød på to ulike modeller, byr 2012 bare på én: DesignLine Edge. Den kommer i hvit finish og er utstyrt med teknologisk snacks som Ambilight, smart-TV og stereoskopisk 3D.

Kom i stemning med Ambilight

Foto: Philips

På den tekniske siden er DesignLine nesten identisk med Philips' 6900-serie, og forskjellen går hovedsakelig ut på designen. Modellen kommer i størrelsene 42 og 47 tommer.

Som nevnt finner vi blant annet Philips' egen Ambilight-teknologi, som lager stemningslys bak TV-en i henhold til fargene på skjermen. Det konkrete systemet i årets DesignLine-modell heter Ambilight Spectre 2.

Bildemotoren i skjermen er Pixel Precise HD, og TV-en viser dessuten stereoskopisk 3D. 3D-teknologien er passiv, det vil si at du ser 3D-innholdet med billige, polariserende 3D-briller som på kino.

Opptaksfunksjon i tillegg

Foto: Philips

I likhet med alle andre TV-er for tiden, kommer DesignLine Edge selvsagt med såkalt smart-TV-funksjonalitet. TV-en kan koble seg til Internett trådløst, og brukere kan leie filmer og laste ned TV-apper som vanlig via Philips' smart-TV-plattform.

Du kan også kontrollere TV-en med smarttelefonen eller nettbrettet via en dedikert Philips-app.

En annen funksjon ved den stilsikre TV-en er en opptaksfunksjon. Denne blir muliggjort hvis du fester en liten USB-harddisk på baksiden av skjermen.

Philips DesignLine Edge skal komme i butikkene i slutten av september. Veiledende priser er på cirka 9000 kroner for 42-tommeren og rundt 12 000 kroner for 47-tommeren. Modellene heter henholdsvis 42PDL6907T og 47PDL6907T.

(Kilde: FlatpanelsDK)

annonse