Til hovedinnhold

Nå kan du trimme mens du sitter ved kontorpulten

Forbrenn 4000 kalorier i løpet av arbeidsuka med Elliptical Machine Office Desk.

Jobbing på kontor kan gjøre oss usporty og usunne i lengden, men hva hvis man fikk slått sammen treningsstudio og kontorlandskap?

Elliptical Machine Office Desk er som navnet tilsier en kombinert ellipsemaskin og kontorpult. Man kan med andre ord gjøre forskjellige øvelser og få et sunnere liv – og til og med gå ned i vekt mens man er på jobb.

Den sunne kontorløsningen blir levert av Hammacher Schlemmer, og i løpet av en normal arbeidsuke skal man klare å forbrenne 4000 kalorier.

Skreddersydd for brukeren

Elliptical Machine Office Desk består av en høydejusterbar pult og en halvveis hvilende ellipsemaskin.

Maskinen er designet for å ikke gjøre brukeren svett under arbeidsøkten, men skal fremdeles være effektiv nok til å forbrenne kalorier.

Høyden til pulten kan bli justert fra 68,5 til 119 cm, og kan bli brukt med ellipsemaskinen, en vanlig kontorstol eller i stående positur.

Motstandsnivået i pedalene kan bli kontrollert på en 4x6 tommers LED-skjerm som er festet til pulten, og skjermen viser også informasjon om avstand, kalorier og annet.

Maskinen passer til brukere med en høyde mellom 157 og 206 cm, og med en vekt på opptil 136 kg.

Pris og tilgjengelighet

Elliptical Machine Office Desk er tilgjengelig på Hammacher Schlemmers nettbutikk, til en svimlende pris på 8000 dollar – eller 43 800 kroner.

Hammacher Schlemmer sender varer til Norge, og hvis du er rik eller har lyst til å spørre sjefen din om en oppgradering av kontorlokalet, får man ellipsemaskinen tilsendt med en frakt på ca 7450 kroner, og totalsum med moms blir da rundt 62 200 kroner.

Da spørs det om ikke sjefen vil spandere medlemskap på et treningsstudio for sine ansatte isteden.

(Kilder: Bornrich, Gizmag)

annonse