Nyhet

LG slipper mobil og nettbrett med 3D

En presentasjon som er lekket fra nVidia viser at selskapet har alt klart for masseproduksjon av en 3D-kapabel versjon av Tegra 2-plattformen. LG har allerede bekreftet at de jobber med et nettbrett basert på Tegra 2, og et nettbrett med to kameraer på baksiden for 3D-opptak er dukket opp i en japansk musikkvideo. Men det ser ut til at det er en 3D-mobil som skal være selskapets stjerne på Mobile World Congress (MWC) i Barcelona i februar.

Når vi legger til at LG viste en 4,3 tommer skjerm med 3D-funksjonalitet på CES 2011, så skal det ikke så mye fantasi til for å se for seg presentasjonen av både en mobiltelefon og et nettbrett på årets MWC.

Registrert domene

LG har registrert domenet lgoptimus3d.nl, og i invitasjonen til LGs pressekonferanse under MWC ønsker selskapet enkelt og greit velkommen inn i en ny dimensjon. På invitasjonen ser vi også konturene av en mobiltelefon som er mer eller mindre identisk med LG Optimus X2, som allerede er lansert.
Ifølge GSM Arena skal LG Optimus 3D være utrustet med to 8 megapiksler kameraer for opptak i 3D, og en skjerm som er i stand til å vise bildene.

Å satse på at LG presenterer en 3D-mobil gir med andre ord ikke veldig høye odds. Vi er litt mer usikre på om de vil lansere nettbrettet samtidig. Nettbrettet skal kjøre Android 3.0, ha en kapasitiv 3D-skjerm på 8,9 tommer, og to 5 megapikselkameraer. Skjermopplløsningen holder til avspilling av HD-video (1290x720).

vi håper vi får stifte bekjentskap med brettet under MWC, men her er i alle fall videoen som hinter om at også dette produktet er ”like om hjørnet”.

Les også
VIDEO: LG viser Optimus med 3D
Les også
Guide: Slik fungerer brillefri 3D
Les også
HTC jobber med nettbrett
Les også
Nå kommer LTE-versjoner av Galaxy S og Tab
annonse