Nyhet

Kraftplugg fra McIntosh

Den amerikanske Hi-fi-produsenten McIntosh har nylig annonsert en ny forsterker – MC601 – som skal erstatte forgjengeren MC501. McIntosh lover teknologi og funksjonalitet som passer godt inn i dagens kravstore verden.

MC601 har et stilig design med et LED-belyst frontpanel i blått som viser effekten av kraftforbruket til forsterkeren på en gammeldags måte, men likevel i en moderne innpakning. Chassiset består av solid, rustfritt stål, komplett med knapper av aluminium for å gi et retroaktig utseende.

Blant de tekniske egenskapene er det verdt å nevne McIntoshs Power Guard-teknologi, som gjør at kretskoblingene kan maksimere lydkvaliteten med høyt effektforbruk. Den såkalte Sentry Monitor-egenskapen skal også beskytte strømkretsen til forsterkeren og tilkoblede høyttalere.

MC601 har et effektforbruk på 600 watt, samt transistorer med Thermal Track som skal sørge for at operasjonene i enheten forblir nedkjølte og effektive. MC601 vil også dukke opp med fleksible tilkoblingsmuligheter som er spesielt tilpasset den moderne digitale hverdagen.

Mer konkrete produktdetaljer og prisantydning på MC601 har ennå ikke dukket opp, men forsterkeren er ventet å bli tilgjengelig i løpet av kort tid.

(Kilder: Ecoustics)

Les også
Rålekker forsterker
Les også
Parasound 5250 blir oppgradert
Les også
Puster nytt liv i musikksamlingen
Les også
Elegant og kompakt hi-fi-anlegg
Les også
Tilbake til 80-tallet med Onkyo
Les også
Mer lyd fra svenske Primare
annonse