Til hovedinnhold

Se de første bildene av ZTEs verstingmobil

ZTE Nubia Z5 skal friste lykken på neste års CES-messe i Las Vegas.

iPhone 5 vs. ZTE Nubia Z5.

Vi kaller det en "verstingmobil" fordi den er både stor og kraftig, og tilsynelatende sikter seg inn blant toppmodellene. Nye ZTE Nubia Z5 er en firekjerners smartmobil med 5 tommer stor, høyoppløst skjerm (nøyaktig oppløsning ukjent) og et 13-megapikselkamera, og dermed må vi kategorisere den som en toppmodell. Designen skal etter sigende være inspirert av "det italienske", ifølge Phone Arena – hva nå enn det skal bety. Melkehvite flater, kanskje? Blir den hipp og billig, slik en Fiat 500 er i sammenligning med sprekere biler?

ZTE Nubia Z5 kjører ikke overraskende Android OS. Tykkelsen er på omtrent det samme som Apples toppmodell iPhone 5 (7,6 millimeter), ifølge Phone Arena. På baksiden sitter det høyttalere i hvert sitt nedre hjørne.

Den nye ZTE-mobilen vil komme i salg i Kina allerede i desember. Deretter blir den vist frem på elektronikkmessen CES i Las Vegas i januar. Hvordan det går i Kina og Las Vegas vil trolig avgjøre om den også kommer på det europeiske- og norske markedet til våren.

Selv om Nubia Z5 er vist frem er fortsatt ikke alle detaljene kjent, og kun et fåtall bilder har foreløpig blitt gjort tilgjengelig av den kinesiske produsenten.

Les også: Sniktitt på ZTEs Intel-mobil Grand X IN

Synes du ZTE Nubia Z5 virker spennende? Kommenter i forumet!

(Kilder: Phone Arena, 2 via Mobil.se)

annonse