Til hovedinnhold

EISA Awards 2009-2010

Årets EISA-priser er nå klare, og Akam bringer deg oversikten over hvilke produkter i kategoriene foto og video som har blitt kåret til årets beste av European Image and Sound Association:

Foto:

Video:

Vi har ikke hatt en tradisjon med å skrive om slike priser tidligere, men når vi nå gjør det om akkurat EISA-prisen denne gangen, er det fordi vi anser den som seriøs. Den kan riktignok kritiseres for stor grad av overlapping mellom produktkategoriene innad i foto-kategorien, men prisen gis i alle fall til produkter som faktisk eksisterer, og som er prøvd ut og grundig vurdert av kompetente jurymedlemmer, noe som ikke alltid er tilfelle hva andre priser angår. Likevel kan det synes som om EISA forsøker å gjøre alle til lags, og vi vil tro prisen har mye å tjene på å ta en gjennomgang på kategoriene sine og bli en tanke mer eksklusiv.

Dette til tross, det er gode produkter som har fått denne prisen, og en EISA-pris er et hederstegn for enhver produsent som mottar den. Vi gratulerer alle produsenter som kan sette årets EISA-pris på peishyllen!

EISA-prisene gis forresten også ut i andre kategorier, som lyd og hjemmekino, elektronikk til bilen, bærbar og mobil elektronikk, samt "grønne" elektronikkprodukter.

annonse