Til hovedinnhold

Her er iPhone-vekta

Av og til virker det som disse folka med iPhone har all moroa, eller i det minste får mest dill å bruke penger på. Sist ut er denne tyngdemåleren fra franske Withings, som enkelt forklart er en digitalvekt med innebygd trådløst nett. Og den har sin egen iPhone-applikasjon.
For dersom du er en av dem som ikke ikke er spesielt redd for å legge kortene på bordet, eller i dette tilfellet laste opp vekta til (en riktignok privat) nettjeneste, kan du med denne saken kunne følge med på vektkurven din i ro og mak - litt som med Nike+ altså. Og det finnes altså en applikasjon for iPhone (eller iPod touch) som er kjekk dersom du ikke har en nettleser tilgjengelig. Smart på julebordet, når du skal vise kollegene hvor mye du har gått ned for å passe inn i kjolen.
Faktisk kan du også, dersom du er litt overbeskyttende eller har kikkertrang, overvåke hele familiens vektopp- eller nedgang (opp til 8 personer), for vekta skal være smart nok til å skille på forskjellige brukere.


Men det stopper ikke der. I tillegg til å gi deg vekten kalkulerer den BMI, og små elektroder i selve apparatet skal kunne sende (svak) strøm inn i føttene dine for å måle fettprosenten. Noe som er smart å fortelle onkel Kåre med hjertestarteren før han tester ut det nye helsevidunderet ditt.
"The connected scale" koster 129 euro, og om du ikke finner den hos din nærmeste helse- eller iPhonepusher kan du bestille den fra hjemmesiden, hvor du også finner mer info. Toll og frakt kommer da i tillegg.
Og ja, vi innser at dette var litt tvilsomt mobilnytt, men det ER tross alt agurktid! :-)
Kilde: engadget

Mer om
annonse