Til hovedinnhold

iPhone Xs vil ikke lade skikkelig

Emneknaggen #Chargegate vokser på nettet. 

Det er bare litt over en uke siden salgsstart for tidenes dyreste iPhones og Apple står allerede overfor et kinkig problem: flere av de nye telefonene deres vil ikke lade skikkelig.

Problemet har blitt rapportert av en rekke iPhone-kunder som har luftet frustrasjonen sin på diverse nettfora, og som krever svar fra Apple.

Problemet skal være at en del av de nye iPhone Xs- og iPhone Xs Max-telefonene ikke lader automatisk når man plugger inn laderen. I stedet må brukerne vekke skjermen dens eller prøve å sette i laderen flere ganger for å sette i gang den livsnødvendige prosessen.

Verifisert av «youtuber»

Mens vi i Tek.no ikke har opplevd ladeproblem med noen av våre to testeksemplarer har Youtube-kanalen «Unbox Therapy» hentet inn en rekke nye iPhones for å sjekke status.

Kanalen fant at flere av de ni telefonene deres var berørt av det som nå er i ferd med å bli kjent som «#Chargegate» på internett.

Apple har foreløpig ikke kommet med noen offisiell uttalelse om problemene, og selv om dette er kjedelig for de det gjelder er det nok ingen grunn til panikk. De fleste problemer løses enkelt ved hjelp av programvareoppdateringer og vi tipper Apple jobber med en slik akkurat nå.

Har du opplevd ladeproblemer med din nye iPhone? La oss vite det i kommentarfeltet under!

Vi har testene:

(Kilde: GSM Arena)

Les også
Apple iPhone Xs Max: iPhone Xs Max er den beste og største iPhonen noensinne
Les også
iPhone Xs: iPhone Xs er akkurat så god som vi hadde håpet, men prisen er absurd
Les også
For fem år siden fikk du en iPhone for 5790 kroner. Nå koster den dyreste nesten 17 000 kroner
Les også
Dette er iPhone Xs og iPhone Xs Max
annonse