Til hovedinnhold

Designet sin egen versjon av iOS 7

VIDEO: Slik tror Federico Bianco at Apples nye operativsystem kan se ut.

YouTube/montasje

Hvordan blir 2013 for Apple sin del? Arven etter Jobs får kanskje mindre innflytelse på årets produkter og operativsystem, noe som vil kreve at de nye sjefene viser hva de evner å få til selv. Dette er en av grunnene til at det også i år er knyttet stor spenning til Apples lanseringer, i tillegg til at mange Apple-kunder forholder seg ultralojale mot iPhone-produsenten.

Det blir i uansett mye rykter om Apple, iPhone og iOS i løpet av året. Flere lurer nok særlig på hvordan nye iOS 7 vil bli, ettersom det er ventet at den neste iPhone blir en mindre mindre oppgradering fra iPhone 5, kalt iPhone 5S.

Designeren Federico Bianco har lagt ut en video på You Tube som viser noen av funksjonene han tror Apple kan komme til å inkludere i sitt nye operativsystem. Dette er selvsagt bare spekulasjoner, men noen av finessene kunne kanskje Apple tatt lærdom av: Eksempelvis å kunne oppdatere apper og svare på meldinger direkte fra hjemmeskjermen. Noen ville kanskje satt pris på pop-up-widgets og flere menyknapper også?

Se videoen her:

Les også: Her er de siste ryktene om Apple iPhone 5S og en fargerik billigmodell

(Kilder: YouTube)

annonse