Til hovedinnhold

NetCom åpner egen bedriftskjede

Skal styrke satsningen i bedriftsmarkedet.

NetCom åpner en landsdekkende kjede med bedriftssentre, gjennom en eksklusiv avtale med mobilkjeden Klart Svar. Den første butikken er NetCom Bedriftssenter på Ryen i Oslo, som åpner i dag.

Kristian Renaas er salgsdirektor i NetCom.Foto: NetCom

– NetCom Bedriftssenter skal gi kundene bransjens beste service og veiledning, sier Kristian Renaas, salgsdirektør i NetCom i en pressemelding.

Norske bedrifter bidrar ifølge NetCom med 6 milliarder kroner i omsetning for norske mobilselskaper, og det er en hard kamp om kundene. Ved å styrke den lokale tilstedeværelsen i bedriftsmarkedet ønsker NetCom å kapre flere ringe- og surfeglade kunder.

Fullintegrerer Klart Svar-butikkene

– Vi er eksperter på mobilsikkerhet, operativsystemer og prefererte bedriftsløsninger. Nå får vi også god lokal kunnskap og et effektivt fullintegrert distribusjonsnett. Det skaper et flott utgangspunkt for gode kundeopplevelser. Dette gjør at vi kan ta vare på kundene våre som ingen andre, sier Renaas.

Avtalen innebærer at NetCom fullintegrerer enkelte Klart Svar-butikker, og tilbyr Klart Svar-butikker et franchise-konsept. 14 Klart Svar-butikker skal nå forvandles til NetCom Bedriftssentre frem mot sommeren.

NetCom Bedriftssenter bygger på erfaringene fra NetComs butikker i forbrukermarkedet, og NetCom sier de satser mye på opplæring og at de stiller høye krav til butikkene som ønsker å bli en del av den nye satsningen.

Les også: Telekiosken satser på småbedriftene

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Telenor overtar Telekiosken
Les også
Flere hundre i kø for supertilbud
Les også
Prispress gir sammenslåing hos mobilforhandlerne
Les også
NetCom blir et "dataselskap"
Les også
– Abonnementspriser ikke lenger det viktigste
Les også
Skal tilby forretningsklare Windows 8-mobiler
Les også
Egen mobil på jobb? Dette må du vite
Les også
Du kunne brukt jobbmobilen mer fornuftig
annonse