Nyhet

Lokker med Chocolate

Til tross for at LG er verdens tredje største mobilprodusent har selskapet ikke hatt stor suksess her på berget. Unntaket var modellen Chocolate, en lekker skyvetelefon med trykkfølsomme knapper, som virkelig slo an også i norske butikker.
Vår anmelder sammenliknet i vår test fra 2006 telefonen med stiletthæler – flott å se på, men ikke spesielt behagelig å bruke.
Chocolate gjorde det likevel godt på verdensbasis, og er fortsatt LGs mestselgende telefon med 21 millioner solgte enheter.


Det er med andre ord ikke merkelig at LG nå kommer med en ny versjon av mobilen, som skal lanseres i august. LG har utviklet sitt eget brukergrensesnitt og operativsystem betraktelig siden forrige Chocolate, noe som vi lot oss imponere over i den nylig lanserte LG Arena.
Det har ikke kommet noen offisielle spesifikasjoner for nye Chocolate, men ryktene sier den vil bli første telefon som har en skjerm med 21:9-format (som Philips nye Cinema-TV – les vår sniktitt av 56-tommeren her), en skjermoppløsning på 800 x 345, tre tommer skjerm, fem megapikslers kamera og turbo-3G.

Om den blir mer brukervennlig enn forrige versjon, skal vi meddele så snart vi har fått hendene på et testeksemplar.

Les også
Griselekker luksus fra LG
Les også
Vulkanutbrudd av en mobil
Les også
Ny LG-mobil i 21:9-format
annonse