Til hovedinnhold

Iwork oppgraderes og tas ut på nett

SAN FRANCISCO (Hardware.no): Å kalle lanseringen av Iwork '09 en bombe ville være å ta i. Spesielt etter saken vi gjorde forrige uke. Det er likevel et faktum. Keynote, Numbers og Pages er oppdatert og nå blir Iwork også et webverktøy.

Her er en rask gjennomgang av hva som er nytt.

Keynote

Nye overganger og grafvalg. Nye animasjoner både på tekst og bilder. I tillegg har Apple sluppet en App til Iphone eller Ipod Touch som lar deg fjernstyre presentasjonene dine. Her kan du ha med notater eller se neste slide før det vises på skjermen.

Pages

Fullskjermsmulighet for når du skal skrive den neste bestselgeren uten å bli forstyrret, en link-funksjon mellom Pages og Numbers som oppdaterer grafer og tabeller du har kopiert inn fra Numbers når du gjør endringer på dem. 40 nye temaer til nyhetsbrev, visittkort og mye mer.

Numbers

Nye temaer og grafer, integrering mot Pages, større fokus på formler med egen formeleditor og 250 nye funksjoner.

Iwork.com

Kommer til å koste penger, men er foreløpig i en gratis beta for alle Iwork '09-brukere. Lar deg laste opp dokumenter fra alle Iwork-programmene til å dele, la andre laste ned, kommentere eller bare se på.

Om du sitter på en PC eller en Mac uten Iwork skal du likevel kunne se dokumenter akkurat som den som lagde dokumentet ser det. Det er mulighet for å kommentere, endre og laste ned i forskjellige formater.

Iwork.com kan også brukes som en lagringsplass for dokumentene dine. Til en gang du ikke har maskinen med deg eller som en slags backup.

Pris og levering?

Iwork '09 koster 790 kroner og er klar for levering i dag. Med på kjøpet har du muligheten til å være med å teste ut Iwork.com som foreløpig er i beta.

annonse