Tek.no

Nyhet

Spotify med høyere kvalitet

22 Juni 2009 14:21

Spotify jobber for tiden med å lage nye tjenester forbeholdt betalende kunder for å øke interessen for abonnementene deres. Den første er nå lansert og gir kunder som betaler 99 kr måneden tilbud om å lytte til musikk i CD-kvalitet.

Standard bit-rate på Spotify er 160 kb/s, mens betalende kunder nå vil tilbys det dobbelte, en 320 kb/s Ogg Vorbis q9 kodek som tilsvarer CD-kvalitet og som visstnok skal være den høyeste bit-raten som tilbys blant digital musikktjenester.

I starten vil bare de mest populære sangene være tilgjengelig i høy kvalitet, men det jobbes med å konvertere hele biblioteket, en jobb som vil sluttføres i løpet av et par uker. Betalende brukere må selv aktivere tjenesten i preferansemenyen under valget "Enable high bitrate". Nyeste versjon av programvaren behøves også, men Spotifys standardinstallasjon oppdaterer programvaren automatisk ved oppstart.

Har du fortsatt behov for en Spotify-invitasjon kan du besøke denne tråden på vårt forum. Det finnes også et initiativ til å lage en lang Spotify-spilleliste med brukernes favorittsanger. Listen er på over 250 låter og du finner den her.

(Kilde: Pocket-lint)

Les også
Oxford University forbyr Spotify
Les også
Spotify kan nå brukes uten nett
Les også
Lydserver blir kraftig oppdatert
Les også
Samarbeider med Spotify
Les også
Spotify ved ny milepæl
Les også
Når underholdningsbransjen sover i timen
Les også
Spotify for film
Les også
Vi deler ut Spotify-invitasjoner
annonse

Les også