Nyhet

Logitech viser frem nye produkter

V550.

Logitech inviterte i går pressen til lansering av nye produkter. Det er forøvrig ikke lenge siden forrige gang selskapet viste frem nyheter, nemlig så sent om i slutten av august.

Dagens nyheter besto av mye forskjellig, både høyttalere, fjernkontroll og et nytt tastatur.

V550 Nano cordless laser mouse for notebooks er en ny mus fra Logitech. Om ikke akkurat banebrytende, er den den eneste i sitt slag, i følge Logitech. Musen kommer nemlig med en innebygget "klips"-mekanisme, samt en liten knagg til å feste utenpå din bærbare PC. Når du stresser fra møte til møte og sjonglerer kaffekopper og annet utstyr, kan du hekte musen direkte på den bærbare PC-en, og slik slippe å bære den selv.

Musen skal komme i butikk denne måneden, og vil koste rundt 340 kroner.

MX1100 er en ny trådløs lasermus fra Logitech. Musen er laget med ergonomi i tankene, og har åtte programmerbare knapper. Musen vil koste rundt 600 kroner, og vil bli tilgjengelig i midten av denne måneden.

I tillegg til å kjøpe musen separat, kan du også kjøpe den i kombinasjon med tastaturet Desktop wave pro. Da vil prisen ligge på omtrent 1050 kroner.

Illuminated.

Illuminated er navnet på et helt nytt tastatur. Tastaturet har baklyste taster, slik at du har god oversikt også i mørke omgivelser. Tykkelsen på tastaturet er bare 9,3 millimeter, og dermed enda tynnere enn Logitechs tidligere slanke tastatur. Tastene skal være tilnærmet lydløse.

Logitech viste også frem en Dinovo-versjon beregnet for bærbare samt tastaturpakken S520. Illuminated ligger til rundt 560 kroner i nettbutikkene for tiden, mens versjonen for bærbare vil ligge på rundt 800 kroner. Vil du ha den trådløse pakken S520, må du ut med rundt 530 kroner.

Z-5.

Z-500 og Z-5 er to høyttalersett du kan bruke til PC-en din. Z-5 er de mest interessante av disse, siden det lille anlegget har høyttalere på alle sider. Dermed blir lyden like god uavhengig om du sitter foran PC-en eller om du bruker maskinen som stereoanlegg midt i rommet. Mens Z500 vil koste 150 kroner, vil Z-5 koste rundt 740 kroner.

Pure-fi express plus og Pure-fi anytime er to nye høyttalerkrybber for Apples Iphone og Ipod-spillere. Pure-fi express plus har samme høyttalerløsning som Z-5, det vil si at lyden strømmer ut fra alle sider av apparatet.

Pure-fi express plus vil koste rundt 700 kroner, mens Pure-fi anytime har en pris på ca. 850 kroner.

Squeezebox Boom er, som navnet tilsier, et nytt medlem i Squeezebox-serien. Spilleren har innebygget WLAN, integrert forsterker og høyttalere. Denne kan du bruke til å spille av både radio fra internett, og musikk fra PC-en din.

Squeezebox Boom vil koste rundt 2300 når det kommer i butikkene denne måneden.

(Kilde: Logitech)

Les også
Tastatur for deg som jobber dag og natt
Les også
Oppgraderer bærbar-mus
Les også
Logitech G15
annonse