Til hovedinnhold

Kom seks ganger nærmere

De fleste mobilprodusenter er glade i å gi mobilkameraene mange megapiksler. Men skikkelig zoom er derimot noe de færreste mobiltelefoner foreløpig kan skryte av.

Et økende antall mobiltelefoner har riktig nok zoom-funksjon, men som regel er denne kun digital. Digital zoom forstørrer bare et utsnitt av bildet ditt, mens optisk zoom lar deg komme nærmere uten at kvaliteten på bildet blir lavere.

Er du en av de som savner en skikkelig optisk zoom på mobiltelefonen din, kan kanskje dette mobile telefotoobjektivet fra japanske Brando være noe for deg.

Med Brandos objektiv foran mobilkameraet skal du være i stand til å komme hele seks ganger nærmere fotoobjektet ditt enn du klarer uten linsen.

Passer ikke alle
Objektivet kommer sammen med et deksel, noe som gjør at det ikke kan brukes på alle kameratelefoner. I følge Brandos nettsider kan du bruke objektivet til Nokia-modellene 6230, 6230i, 6680, 6600, 6630, 7610 og 6681.

Mens du som regel må belage deg på å tømme lommeboka for et telefotoobjektiv til speileflekskamera, koster ikke Brandos objektiv mer enn mystiske $19, eller nærmere 120 kroner uten moms og frakt.

Du får kjøpt Brandos telefotoobjektiv i selskapets egen nettbutikk.

Vi har for øvrig skrevet om Brandos produker tidligere, som inkluderer blant annet en mobil seddelsjekker og kaleidoskop-linse.

(Kilder: Mobile Magazine, I4U, Mobile Brando)

annonse