Til hovedinnhold

Ny Blackberry avslørt

Crackberry.com
Dette hevdes å være Blackberry thunder.

Det har lenge vært kjent at RIM har en trykkskjermsvariant av Blackberry på vei. Nå er den kommende telefonen avbildet.

Telefonen skal få navnet Thunder, og er utstyrt med en stor trykkskjerm. Skjermen skal være utstyrt med et tilbakemeldingssystem som gir vibrerende bekreftelse der du trykker på skjermen. Dermed vil det kjennes ut som om du faktisk trykker på noe når du trykker på skjermen.

Les også:
Slik er trykkskjerms-Blackberry »
– Blackberry kutter tastene »
Får Blackberry trykkskjerm? »

Glass og "mulitouch"

Skjermen skal videre være dekket av glass, slik som skjermen til Apples mobiltelefoner er. Ryktene sier også at Thunder får muligheten til å oppfatte flere trykk på skjermen samtidig, slik som Apples telefoner kan.

Inntasting skjer via et qwerty-tastatur eller et "Suretype"-tastatur på skjermen. Sistnevnte er et tastatur med to bokstaver på hver tast, og finnes allerede på en del Blackberry-telefoner med vanlig tastatur.

Ifølge Crackberry.com skal bildene være ekte, uten at dette er bekreftet på noen som helst måte. Samme nettsted hevder også at det gjenstår en god del arbeid på brukergrensesnittet.

Når telefonen skal avdukes offisielt er fortsatt ikke kjent. At bildene lekker ut nå, rett etter at Iphone 3G med Exchange-støtte har kommet i salg, er imidertid neppe tilfeldig.

(Kilder: Intomobile.com, Crackberry.com)

annonse