Nyhet

Ren GSM-luksus

Vertu har de siste to årene vært mobilmerket for de av oss med forsmak for kanapéer og russisk kaviar. Med prislapper på 20.000 kroner pluss og utforming i alskens edle metaller har selskapets modeller raskt klart å bli mobilbransjens svar på Rolls-Royce og Armani.

Nå er en ny linje av luksus-telefoner på vei ut til markedet, under navnet 'Ascent'. Denne gangen har selskapets designere tatt i bruk materialer som keramikk og krystall, såvel som et nytt materiale kjent som LiquidMetal, som både skal være 2,5 ganger lettere såvel som 1,5 ganger hardere enn stålet man ellers pleier å bruke i mobiltelefoner og andre håndholdte enheter.

De nye telefonene er videre pakket inn i håndsydd lær i brun eller sort utforming, og har fått et tastesett i rustfritt stål med lagring i stein for å sikre ekstra god respons for fingrene.

Rent teknisk er nok ikke Ascent-linjen noe å hoppe i taket for. En taletid på 2,5 time og manglende støtte for alt fra MMS til Blåtann gjør dette til en telefon man i praksis kun skriver tekstmeldinger og ringer med.

Vekten på hele 173 gram er heller ikke noe en vanlig mobilprodusent ville skryte av, men så er vel ikke Vertus klientell fullt så opptatt av slike detaljer så lenge telefonen fremstår som både dyr og robust?

Selskapet kan dessuten tilby en dedikert telefon-tjeneste til sine kunder som både kan hjelpe deg med veiledning til telefonen såvel som å fore deg med diverse reisetips og underholdnings-tjenester 24 timer i døgnet, 7 dager i uken og 365 dager i året.

Skulle du ha 30.000 kr liggende løst og ønsker deg et eksemplar av Vertu Ascent kan du imidlertid ikke bare plukke den opp på tele-sjappa rundt hjørnet, men må derimot ta turen til en av selskapets utvalgte forhandlere i Paris, London eller Singapore.

annonse