Til hovedinnhold

Er dette iPhone 6?

Første gang vi har sett dette.

FELD & VOLK

9. september 2014 skal være datoen Apple kommer til å avduke neste generasjon iPhone, ifølge ryktebørsen.

Foto: FELD & VOLK

Samtidig som lanseringen rykker stadig nærmere, hagler det med lekkasjer og bilder av det som skal være forsiden, baksiden og innsiden av Apples nye telefon.

Men for første gang har det dukket opp bilder hvor delene er satt sammen til én enhet. Det er en leverandør av luksustelefoner, Feld & Volk, som har publisert bilder av dingsen som kan være tilnærmet lik iPhone 6, skriver nettsiden macrumors.com.

Bildene viser en telefon med 4,7 tommers skjerm, avrundende hjørner og endringer i både høyttaler, mikrofon og volumknapper i forhold til dagens iPhone 5S. Som bildet nedefor viser, er volumknappene nå avlange som piller, istedenfor runde. Hullene til mikrofonen er endret fra dagens mange små hull til en rad med seks større hull.

Foto: FELD & VOLK

Fra siden får vi også et inntrykk av hvor tynn Apples neste telefon kommer til å bli. Iphone 5S er 7,6 millimeter tykk, mens iPhone 6 ryktes å skal ligge rundt 7 millimeter.

Uttrykket i det nye designet, dersom det stemmer med hva Apple viser frem i september, trekker iPhone 6 nærmere dagens iPad og den nyeste iPod Touch-en.

Det er samtidig greit å merke seg at Feld & Volk har publisert bilder av en telefon som er satt sammen av lekkede deler, og det er grunn til å tro at det endelig produktet får en enda mer polert følelse, kommenterer folkene i MacRumors.

Side3 oppsumerte nylig alle ryktene og nyhetene rundt Apples neste lansering. Her er alt de tror vi vet om iPhone 6 og iOS 8 »

annonse