Til hovedinnhold

Storslipp av Windows-flaggskip

Ifølge lekkasjene er både LG og HTC på vei. Samsung er allerede på plass.

Espen Irwing Swang, Amobil.no

Etter at Microsoft inngikk samarbeidet med Nokia, har Windows-telefoner vært mer eller mindre synonymt med Nokia, selv om konkurrentene har sluppet enkelte Windows-modeller.

Nå kan det være slutt på Nokias hegemoni i Windows-sfæren. Ifølge twitterbrukeren @evleaks, som vanligvis leverer troverdige innsider-nyheter fra mobilbransjen, skal både LG og HTC være i ferd med å lansere smarttelefoner som kjører Windows 8.1.

Slik er det ventet at LGs Uni8 vil se ut. (Foto: Evleaks)

W8 blir HTCs Windows-flaggskip

HTC skal være i gang med en flaggskipmodell med Windows 8.1, basert på kjempesuksessen HTC One M8. Det er ventet at Windows-telefonen vil få navnet HTC W8.

I første omgang vil HTC W8 lanseres i USA gjennom mobiloperatøren Verizon. Verizon selger fra før Samsung Ativ SE, som ble lansert i april. Denne er en toppmodell fra Samsung, og prises omtrent som Samsung Galaxy S5 for amerikanske kunder.

OM LGs nye Windows-telefon er mindre kjent. @evleaks publiserer imidlertid et bilde, der man kan konkludere med at knapper i front og på sidene ser ut til å være fjernet. Det er ventet at LGs modell vil hete LG Uni8.

Kilder: @evleaks, WP Central, Neowin, Softpedia, Samsung

annonse