Tek.no

Nyhet

Ny finpuss fra Canon

Firmware 1.1.0 retter småfeil på EOS 60D.

Canon har fikset småfeil på EOS 60D.
21 Juli 2011 12:04

I mars slapp Canon ny firmware til EOS 60D, som blant annet fikset et par språkfeil og småproblemer med fokusering i Live View. Nå er den nye firmwareversjonen 1.1.0 sluppet, men det er relativt små feil som er rettet opp denne gangen.

Les også: Canon retter feil i EOS 60D

  • Feil som har blitt rettet i versjon 1.1.0:
  • 1: De trådløse innstillingene for blitsstyring har blitt satt tilbake til standardinnstillinger når batteriet har blitt fjernet fra kameraet. Denne feilen er nå blitt rettet opp.
  • 2: Et periodisk fenomen der info om bilderotering ikke gjenkjennes riktig når du fotograferer med kameraet i vertikal posisjon, avhengig av timingen av utløseren. Dette problemet er nå blitt løst.

Les også: Ny firmware til EOS 60D

Den første feilen som har blitt rettet opp er det nok få brukere som har lagt merke til, mens den andre feilen kan ha skapt et irritasjonsmoment hvis man fotograferer mye i vertikal posisjon. Poenget med en slik funksjon er at kameraet skal rotere bildene automatisk, slik at fotografen slipper å måtte gjøre dette selv når bildene skal importeres til en datamaskin.

Den nye firmwareversjonen 1.1.0 er sluppet, og kan lastes ned her. Husk å formatere minnekortet og ha fullt oppladet batteri når du skal oppgradere firmwaren, ellers kan du risikere å skade kameraet ditt.

Les også: TEST: Canon EOS 60D

Kilde: www.the-digital-picture.com

Les også
Hva er egentlig firmware?
Les også
Aper kan også fotografere
Les også
Canon retter feil i EOS 60D
Les også
Canon EOS 60D
annonse

Les også