Skreddersyr underholdningshverdagen

Monsoon Multimedia spesialiserer seg på å utvikle og selge produkter som gjør en i stand til å kontrollere TV-en fra andre enheter – først og fremst PC-er. Nå har de gitt ut et nytt produkt med navnet Vulkano Blast som tar et steg videre.

Vulkano Blast er en universell videounderholdningsboks med funksjoner som digitale og mobile videoopptak, nett-TV, såkalt "TV Anywhere" og streaming via Universal Plug and Play (UPnP). Det siste innebærer at maskinen kan kobles til alle enheter med UPnP-kompatibilitet for å kunne interagere med en TV. Boksen har også en harddisk på 160 GB.

Med Vulkano Blast kan man se på Internett-videoer fra hele verden, og se innhold fra smarttelefoner, nettbrett, PC-er og videokameraer på TV-en, eller omvendt. Underholdningsboksen samler med andre ord flere enheter under én paraply, noe som har vært en stadig økende trend de siste årene.

I tillegg til å se innhold fra TV-en på det mediet man måtte ønske, kan man også ha full kontroll med tanke på opptak og styring. Dette skjer via en ethernet-kabel, trådløst nett eller 3G, og løses ved å laste ned passende programvare fra Monsoon Multimedias nettside eller applikasjoner fra tilhørende app-butikk.

Vulkano Blast vil bli tilgjengelig for salg på myvulkano.com i løpet av januar, og prisen vil starte fra 200 dollar, eller i underkant av 1200 kroner. Om maskinen blir tilgjengelig hos norske forhandlere gjenstår å se.

(Kilde: Ecoustics)

Les også
Mediastreamer og HTPC i ett
Les også
Fremtiden blir smartere
Les også
Nettskybasert mediaserver
Les også
12 TB med 3D i én boks
Les også
Streamer musikk til flere rom samtidig
Les også
Altibox lanserer filmportal
Les også
Hva med innebygd hjemmekino i hagen?
Les også
Medieavspillere fra AC Ryan
Les også
LG viser også 3D-muskler
Les også
Sony tar oss med inn i fremtiden
Les også
Microsoft med TV-tjeneste?
annonse