Tek.no

Nyhet

Her er Force GT!

3 Mar 2011 15:48

Hardware/Hannover: Fredag forrige uke annonserte Corsair deres nye toppmodell på SSD-fronten, Force GT. Enheten er basert på de nye SandForce SF-2000-kontrollerene og benytter dermed SATA 6 Gbit/s-grensesnittet.

Da vi skrev den opprinnelige nyheten hadde ikke Corsair noen form for bilder av produktet. Vi spurte Corsair, og svaret vi fikk var "we literally have one, and that will be at CeBIT".

Vi var innom Corsair i går, men den ene Force GT-enheten som eksisterer var ikke å finne. Transportfirmaet var noe trege, men i dag hadde den endelig kommet frem. Gareth Ogden, teknisk markedsføringssjef for UK og Nord-Europa, trakk den ganske så stolt frem fra innerlommen på dressjakken.

– Du er nå faktisk den første som har fått tatt bilde av denne, konstaterer Ogden.

– Den ferdige enheten skal ha nøyaktig den samme rødfargen, men klistremerket med spesifikasjonene skal endres, det er derfor denne modellen ikke er merket.

Modellen som skal skrive med 520 MB/s og lese 500 MB/s, den modellen vi i dag holdt i, vil ha en kapasitet på 240 GB.

Enheten vil være tilgjengelig i Norge samtidig med resten av verden en gang i andre kvartal. Prisen er fortsatt ukjent, i likhet med alle de andre SSD-produsentene vi har snakket med vil denne trolig fastsettes nærmere når den første runden med masseproduksjon er ferdig.

Vi er på Facebook!
Les også
OCZ fornyer hele linja
Les også
Vi ser på Vertex 3
Les også
Mer kapasitet for TeraStation
Les også
Nå er minnemodul-produksjonen avsluttet
Les også
Her er AMDs monsterkort
annonse

Les også