Tek.no

Nyhet

Eizo med slank spillskjerm

Møt nye Foris FS2434.

Eizo
17 Juni 2014 10:46

Den japanske produsenten Eizo slipper nå en helt ny skjerm som er myntet på spillere, der en av særtrekkene er meget tynne rammer rundt skjermen. De måler totalt kun seks millimeter, noe som gjør denne skjermen til et yndig alternativ for de som ønsker å spille over flere skjermer samtidig.

Selskapets nye modell har fått navnet Eizo Foris FS2434, og som du kanskje ser av navnet er det snakk om en 24 tommer stor modell som skal friste aktive spillere. En av flere spennende funksjoner er programvaren G-Ingnition, som lar deg laste opp dine favorittjusteringer av bildet, samtidig som du kan laste ned andres preferanser.

Flimmerfri belysning

Eizo har tatt i bruk et IPS-panel på sin nye 24-tommers modell, og i tillegg har den fått en hybridløsning når det kommer til belysningen. Ved å kombinere DC (direct current) og PWM (pulse-wide modulation) til å styre lyset, skal resultatet bli at du får et bildet helt fri for flimmer.

Videre oppgir selskapet at modellen har en responstid fra grå til grå på 4,9 millisekunder, mens lysstyrken skal ligge på 250 cd/m2. Videre har den et kontrastnivå på 1000:1, samt at betraktningvinkelen er på hele 178 grader både horisontalt og vertikalt.

Gode justeringsmuligheter

Med sine syltynne rammer er Foris FS2434 godt egnet til å settes ved siden av hverandre, og samtidig er den nokså fleksibel når det kommer til justeringsmuligheter. Blant annet kan du justere høyden på skjermen med inntil seks centimeter, samtidig som den kan tiltes opp i mot 25 grader bakover, i tillegg til å kunne roteres opp mot 334 grader.

Skjermen leveres med to HDMI-porter, en DVI-D, samt totalt tre USB 3.0-porter. Det følger også med innebygde høyttalere som hver seg er på 0,5 watt. Ved normal drift skal denne modellen trekke i mellom 46 og 15 watt ifølge produsenten. Med i esken følger det også med en egen fjernkontroll.

Eizo Foris FS2434 forventes å komme på markedet i løpet av august måned, og et søk i vår prissøketjeneste Prisguide.no viser at den etter all sannsynlighet får en prisslapp på rundt tre tusen kroner.

Legg gjerne inn et prisvarsel på denne skjermen, så sender vi deg en e-post med varsel når den er på lager og hvor du finner den beste prisen.

Eizo har allerede en spillskjerm på markedet:
Les mer og se om denne kanskje er noe for deg »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Eizo kommer med en diger 4K IPS-skjerm
annonse