Til hovedinnhold

Razers nye spillbærbare er rett og slett et monster

Nye Blade Pro kommer med GTX 1080 og 4K-skjerm.

Colourbox2502287, Razer

Razers Blade Pro-bærbare er kjent for å by på mye krutt for spillerne, og i en fersk pressemelding har selskapet nå kunngjort enda en ny variant av maskinen som leverer mildt sagt kopiøse mengder maskinvaremuskler.

Det første som er verdt å nevne er at nye Razer Blade Pro skilter med intet mindre enn et GTX 1080-skjermkort, som er blant de desidert heftigste skjermkortene på markedet for øyeblikket.

Razer

4K-skjerm og mekanisk tastatur

Under panseret finner man også en potent Intel Core i7-6700HQ-prosessor på 2,6 GHz, saftige 32 GB minne og helt opptil 2 TB lagringsplass via to SSD-er. Den kan også fåes med 512 GB eller 1 TB.

Som om ikke dette var nok kommer den 17,3 tommer store skjermen med 4K-oppløsning, og med et GTX 1080-skjermkort på laget kan denne oppløsningen også utnyttes fullt ut i spill. GTX 1080 er nemlig klart for 4K i 60 bilder per sekund. Ikke minst er kortet for øvrig også mer enn klart for VR.

Det er også høyst nevneverdig at nye Razer Blade Pro kommer med mekanisk tastatur. Det er den første PC-en som kommer med selskapets nye lavprofils mekaniske brytere, som Razer lover skal gi den samme, gode nedtrykksfølelsen som tradisjonelle, mekaniske tastaturer.

Razer

Dyre saker

For å kjøle ned beistet har Razer for anledningen bygget en helt ny kjøleløsning som benytter en kombinasjon av interne vifter og dampkammere til å spre varmen effektivt på innsiden. Denne løsningen er også plassbesparende, noe som har gitt Razers nye maskin ytre mål på respektable 42,4 cm x 28,1 cm x 2,25 cm. Vekten er på 3,54 kilogram.

Ikke helt uventet krever Razers nye bærbare beist et realt innhugg i lommeboken, med en pris som starter på 4199 euro, cirka 37 500 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Les mer på produktsiden, og se også reklamevideo under.

Razer lanserte også nylig en ny spillmus: DeathAdder Elite er både superrask og supersensitiv »

annonse