Nyhet

Varm bilen med SMS

Det høres kanskje slitsomt ut å skulle varme opp bilen ved hjelp av iherdig tommelaktivitet og sending av tekstmeldinger, men den nye løsningen til Webasto skal det bare én SMS til før bilen er varm.

Webasto leverer varme- og klimaanlegg til de fleste større bilprodusenter, og lanserer ifølge Mobil.se et system bileieren kan styre fra mobilen.

Varm bil – helt enkelt

Den nye løsningen er så enkel som den kan få blitt. Eieren av bilen kan både skru av og på varmen i bilen ved hjelp av en enkel SMS. Du er altså bare en tekstmelding fra å aldri mer måtte sette deg inn i en iskald bil.

- Med SMS-starten når vi en bred målgruppe. Det er veldig lett å håndtere starteren selv om du er uvant med å sende tekstmeldinger. Du kan dessuten stille inn startsystemet så du får en bekreftelse når meldingen har kommet frem, sier Jonas Andersson i Webasto i Sverige til Mobil SE.

Det finnes også en versjon hvor man ringer i gang varmen i bilen. Ifølge nettstedet er også denne enkel å håndtere.

- Når du kommer frem slår du bare inn et passord, og deretter loser en svensk telefonstemme deg enkelt videre gjennom funksjonene, sier han.

Systemet leveres med et eget GSM-abonnement installert, så det tilkommer ingen ekstra kostnader ved å ta i bruk det nye systemet.

annonse