Samsung har solgt bøttevis med S7-telefoner, selv rett i forkant av S8-lanseringen

Samsung har nettopp sluppet sin nyeste modell i Galaxy-serien, nemlig S8, men det har ikke hindret dem fra å selge bøttevis av fjorårets toppmodell. Det viser seg nemlig at forgjengeren S7 har solgt over all forventning i første kvartal i år, rett i forkant av Galaxy S8-lanseringen. Det skriver The Investor.

Vi i Tek.no var tidlig ute med test av Galaxy S7 Edge for litt over et år siden, og telefonen har altså vært i salg litt over et år her på berget. Skal vi tro den koreanske nettsiden har Samsung totalt solgt over 55 millioner S7-telefoner på verdensbasis under denne perioden.

Litt over et år på baken

Til tross for at Samsung hadde store problemer med Note 7-telefonen før jul, virker ikke dette å ha påvirket salget av Galaxy S7-modellene spesielt mye. I de tre første månedene i år har det blitt solgt totalt 7,2 millioner S7-telefoner.

Totalt solgte Samsung hele 92,8 millioner enheter de første tre månedene i år, hvor såkalte smart-telefoner utgjør 86 prosent av det totale salget.

Under ti prosent av totalen

Med andre ord er under 10 prosent av alle telefonene Samsung solgte i denne perioden toppmodellen S7, men likevel er det imponerende tall sett i lys av at S8 var ventet å lanseres.

Hvordan den nye S8-modellen vil selge sammenlignet med sin forgjenger står det ingenting om. Angivelig skal S8-modellen overgått S7 i lange baner når det kommer til forhåndssalget, men fasiten vil altså ikke vises før om rundt et års tid.

Har du ikke sett Galaxy S8?
Sjekk ut hele testen av telefonen her »

(Kilde: The Investor)

Les også
Samsung: Derfor tok Galaxy Note 7 fyr
Les også
Nå vet vi når Galaxy S7 og S7 Edge får Android 7 Nougat
Les også
Disse mobilene selger best
annonse